S&T vodeći sistem integrator

Zahvaljujući svojem profesionalnom i poslovno orijentiranom tržišnom pristupu te snagom, znanjem i ekspertizom svojih stručnjaka, S&T Hrvatska je već više od 25 godina jedan od vodećih ponuđača cjelovitih rješenja i usluga informatičkih tehnologija na hrvatskom tržištu. Cjelovita ponuda tvrtke S&T uključuje poslovno savjetovanje, uvođenje i razvoj poslovnih aplikacija, školovanje i planiranje, razvoj, implementaciju, održavanje te vanjsko izvođenje (outsourcing) svih IT i poslovnih rješenja, što je jedan od najopsežnijih portfelja u Hrvatskoj.
Za profesionalne usluge i maksimalno zadovoljstvo korisnika, u S&T Hrvatska, brine više od150 vrhunskih stručnjaka, koji se kontinuirano školuju u vodećim edukacijskim centrima u Hrvatskoj i inozemstvu.
Pored središnjice u Zagrebu, S&T Hrvatska djeluje i kroz svoje poslovnice u Osijeku, Rijeci i Splitu.

IT infrastrukturne 
usluge i rješenja

Specifične IT
 usluge i rješenja

Outsourcing

SAP

Aplikacije

Prilagođena rješenja

S&T posjeduje najvišu razinu partnerstva
IBM Platinum Business Partner

Zajednički cilj, osigurati korisnicima najbolje u klasi!
Partnerstvo IBM-a i S&T-ja ima vrlo čvrste korijene, a bazirane na bliskoj suradnji i zajedničkom djelovanju preko petnaest godina. Zajednički cilj S&T-ja i IBM-a je osigurati korisnicima najbolje u klasi čime će ispuniti njihove potrebe i pružiti im potrebnu podršku u obavljanju njihovog poslovanja.
S&T Hrvatska je jedan od najvećih IBM partnera u Hrvatskoj s velikim brojem realiziranih kompleksnih projekata kojima dokazuje svoju stručnost i opravdava povjerenje. Platinum status je najviša razina partnerstva te jamči korisnicima najveću razinu usluge i stručnosti pri implementaciji IBM rješenja.
Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, kompetencijama, poznavanju tržišta i industrije, S&T je u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi savjetovanje, integraciju, implementaciju i podršku vrhunskih inovativnih rješenja razvijenih na IBM sustavima koja korisniku jamče maksimalnu funkcionalnost i brz povrat investicija.

IBM Platinum Business Partner
Imate pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.