Iskoristite potencijal SAP HANA-e uz IBM Power Systems

Ukoliko je vaša tvrtka uslijed digitalne transformacije, treba vam platforma koja će vam osigurati uvid u poslovanje u stvarnom vremenu te koja omogućuje brzu i efikasnu implementaciju SAP HANA-e.
Uz najjasniji put implementacije, platforma IBM Power Systems osigurava sve potrebne performanse i fleksibilnost uz nizak rizik migracije.

Eksplozivni rast SAP HANA na IBM Power Systems

Zašto SAP HANA na IBM Power9 – preuzmite infografiku  

Tisuće korisnika SAP HANA na IBM Power poslužiteljima u samo 3 godine. To je najbrža stopa usvajanja neke infrastrukture za SAP HANU bilo gdje.

Tko može imati koristi od SAP HANA baze podataka i S/4 HANA na IBM Power Systems?

IDC vjeruje da postoje četiri vrste tvrtki koje mogu imati značajne koristi od pokretanja SAP HANA i / ili S / 4HANA na IBM Power Systems poslužiteljima.

Preuzmite Novi iDC stručni esej i saznajte više.

Razmišljate o kupovini?

Najbolji poslužitelji za SAP HANA

IBM Power System E950

„4-socket-ni“ E950 poslužitelj je svestrani sustav koji podržava do 16TB memorije te može snabdijeti do 8 produkcijskih SAP HANA LPAR-ova, čime se omogućuje maksimalno iskorištavanje sustava kroz mješana radna opterećenja.

 

 

 

IBM Power System E980

Napravljen za „Big Data-u“ i najveća SAP HANA okruženja, Power E980 se može konfigurirati s do 64 TB memorije te može snabdijeti do 8 produkcijskih SAP HANA LPAR-ova. S kapacitetom na zahtjev, ovaj sustav spreman za izazove u budućnost raste zajedno s vašim okruženjem.

IBM Power System H922

Snažan poslužitelj koji se jednostavno integrira u oblak i kognitivnu strategiju vaše organizacije donosi i vodeći omjer cijene/izvedbe za važne poslovne aplikacije. Uz 4TB memorijske baze podataka, osiguran vam brži pristup podacima i stjecanje kompetitivne prednosti.

IBM Power System H924

Izgrađen i optimiziran za SAP HANA, ovaj IBM Power sustav može se pohvaliti velikim memorijskim otiskom do 4 TB u gustoj formi za brži uvid, uz visoku pouzdanost i performanse.

 

 

 

„Platforma nove generacije spremna za  fleksibilnost, otpornost i prerformanse koje zahtjeva digitalno doba.“

MIT Technology Recenzija

Pojednostavite i ubrzajte implementaciju SAP HANA

Organizacije implementiraju SAP HANA kako bi dobile brži uvid u svoje podatke. Saznajte kako možete učiniti isto.

Pokretanje inovacija brzinom poslovanja

Saznajte kako tvrtke u nizu industrija, uz pomoć SAP HANA na IBM Power Systems, mijenjaju svoje poslovanje nebi li zadovoljile poslovne zahtjeve današnjice.

Iskorištavanje potencijala SAP HANA na IBM Power Systems

Top 5 mitova o pokretanju SAP HANA na IBM Power Systems

Rast SAP HANA okruženja ne mora biti problematičan. U usporedbi s x86 sustavima, Power sistemi nude veću pouzdanost i fleksibilnost bez potrebe za dodavanjem više poslužitelja. Otkrijte prave odgovore, a ne mitove u ovom dokumentu.

Razgovarajte sa stručnjakom o mogućnostima vašeg poslužitelja

Želite li saznati više o tome kako IBM Power Systems može optimizirati vašu infrastrukturu za SAP HANA-u? Razgovarajte s Power Systems stručnjakom o migraciji bez prekida i usporavanja vašeg poslovanja.

 

Spremni za migraciju SAP HANA na IBM Power Systems?

Povežite se sa stručnjacima

Razmišljate o kupovini?

Imate pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.