Umjetna inteligencija u poslovanju

Vaša potraga za najboljom IT infrastrukturom je završila.

Inovatori. Predvodnici. Ljudi koji uvode promjene.
Vaše putovanje počinje pitanjem:

Što ako?

Što ako možete pristupiti skrivenim podacima i tako steći prednost pred konkurencijom?
Što ako možete prestati eksperimentirati i odmah iskoristiti moć umjetne inteligencije u stjecanju najboljih poslovnih uvida?

Počevši od arhitekture procesora, hardvera u serverima, softvera i usluga podrške, IBM je preoblikovao infrastrukturu tako da bude spremna za doba umjetne inteligencije.

Nova generacija ubrzanog računalstva je stigla.

UPOZNAJTE POWER9 procesor

Procesor POWER9 ima posve nov dizajn. Osmišljen je za rad s poslovnim aplikacijama utemeljenima na algoritmima umjetne inteligencije. Tehnologija I/O podsustava posve je nova i ima ugrađena sva sučelja za brzu komunikaciju među procesorima: NVIDIA NVLink, PCIe Gen4 i OpenCAPI. Ta sučelja omogućavaju iznimno visoku propusnost prijenosa podataka između procesora POWER9 i memorije, što omogućuje brže stjecanje točnijih uvida.

1.8x

propusnija memorija
u odnosu na x86 sustave.

9.5x

maksimalna I/O propusnost
u odnosu na x86 sustave.

2.6x

veća podrška za RAM
u odnosu na x86 sustave.

2x

radno učinkovitije jezgre
u odnosu na x86 sustave.

Najbolji poslovni poslužitelj za umjetnu inteligenciju

IBM® Power System™ Accelerated Compute Server (AC922) donosi do sada neviđene računalne performanse u područja kao što su suvremeno HPC računalstvo, analitika i umjetna inteligencija. Tvrtke sada mogu radno intenzivne zadaće koje zahtijevaju obradu golemih količina informacija – zadaće kao što su primjena struktura (frameworka) za duboko učenje i ubrzana obrada podataka – obavljati s potpunom pouzdanošću. Poslužitelj AC922 pouzdana je infrastruktura koja omogućuje brzo osmišljavanje podatkovno-znanstvenih inovacija. Riječ je o iznova dizajniranoj IT infrastrukturi za primjenu umjetne inteligencije u poslovne svrhe.

IBM Power Advanced Compute (AC) AC922.

IBM PowerAI deep learning frameworks

Super-brza autocesta

Oblikovan tako da može u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti grafičkih akceleratora, eliminira uska grla u I/O sučeljima i dijeli memoriju između svih grafičkih i centralnih procesora.

Osmišljen za doba umjetne inteligencije

AC922 je tako oblikovan da može obaviti sve podatkovno-intenzivne radne zadaće suvremene analitike, računalstva visokih performansi i umjetne inteligencije.

Vrhunske performanse

Kombinira najnovija dostignuća u umjetnoj inteligenciji s mogućnošću inoviranja kakvu žele podatkovni znanstvenici, s pouzdanošću kakva se očekuje od IT infrastrukture.

POWER9 performanse

Spreman za doba umjetne inteligencije, procesor POWER9 ima ugrađenu podršku za 5.6x veću propusnost I/O sučelja, ima 2x više niti nego njegovi x86 konkurenti.

Od sada do umjetne inteligencije – vaše putovanje je upravo počelo

Iako tvrtke sve više shvaćaju prednosti koje im primjena umjetne inteligencije može donijeti, jasno im je da ovladavanje tim novim područjem može biti i vrlo zahtjevan pothvat. Aplikacije koje se temelje na algoritmima umjetne inteligencije koriste puno više podataka i traže puno više procesorske snage za izvedbu svih traženih zadaća. Tvrtke se u područje umjetne inteligencije ponekad upuštaju tako da ne znaju kad će se suočiti s ograničenjima svojih poslužitelja. Međutim, dvije stvari su jasne: umjetna inteligencija zahtijeva vlastitu infrastrukturu i posebnu, unaprijed osmišljenu i učinkovitu strategiju.

Umjetna inteligencija je tehnologija budućnosti poslovanja. Stoga, tvrtkama trebaju adekvatni kapaciteti kako bi se mogle nositi sa zahtjevima te nove tehnologije. Pogledajte izvještaj analitičara tvrtke IDC, „Hitting the Wall with Server Infrastructure for Artificial Intelligence“ i video film koji je sponzorirala tvrtka IBM. Izvještaj je utemeljen na opsežnom IDC-jevom istraživanju – dubinskoj anketi 100 organizacija koje već koriste tehnologije umjetne inteligencije. Iz tog istraživanja i filma naučiti ćete kako usvojiti uspješnu strategiju primjene umjetne inteligencije u poslovanju – u nekoliko koraka, kako biste postigli potpunu digitalnu transformaciju svoje infrastrukture.

Hitting the Wall with Server Infrastructure for Artificial Intelligence

BLOG

IBM Announces POWER9 Server Chip And Systems With Support From Google And U.S. Department Of Energy

BLOG

Teaming up to deliver the best server for enterprise AI

BLOG

How to Accelerate the Use of AI in Organisations

BLOG

Don’t trust me…. Over 1000 IBM clients know that SAP HANA runs even better on IBM Power Systems

Razgovarajte sa stručnjakom o mogućnostima vašeg poslužitelja

Za skok od standardnog računalnog sustava do umjetne inteligencije treba imati nešto više od same infrastrukture visokih performansi. Hardver i softver moraju biti su-optimizirani i tako konfigurirani da mogu izvršavati algoritme umjetne inteligencije i primjenjivati strukturalne okosnice tehnologije dubokog učenja.

 

Spremni za migraciju na POWER9?

Povežite se sa stručnjacima

Razmišljate o kupovini?

Imate pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.