IBM Power Systems rješenja

Za postizanje uvida i donošenje boljih odluka, tvrtke se oslanjaju na sigurne, fleksibilne i otvorene platforme IBM Power Systems rješenja. Izgrađen s prvim procesorom dizajniranim za velika poslovna opterećenja, dizajn Power Systems rješenja objedinjuje računalnu snagu, memorijsku propusnost i I/O na načine koji su jednostavniji za korištenje i upravljanje, visoko elastični, dostupni i sigurni.
IBM Power Systems, izgrađen na otvorenoj platformi za inovacije i organizacije svih veličina, pruža rješenja za transformaciju velikih količina podataka i analitike, clouda i mobilnog u konkurentnu prednost – na način koji prije nije bio moguć.

Spreman za oblak

Power Systems™ se jednostavno integrira u privatnu ili hibridnu strategiju vaše tvrtke čime omogućuje fleksibilne modele potrošnje.

Broj 1. po pouzdanosti prema ITIC

Na prvom mjestu u svakoj većoj kategoriji pouzdanosti po ITIC *, IBM Power Systems pouzdana infrastruktura 24/7.

Vodeći po vrijednosti i performansama

Power Systems Power poslužitelji objedinjuju performanse i odnos cijena/performansi kao i vrhunske performanse same procesorske jezgre i propusnosti memorije.

 

Upoznajte IBM Power Systems Enterprise poslužitelje za ubrzavanje infrastrukture u oblaku

Transformirajte svoj način poslovanja s poslužiteljima koji su sigurni, pouzdani i pristupačni. IBM Enterprise poslužitelji vam pomažu da nadogradite i pojednostavite vaš sustav.

Pojednostavljeni “multicloud”

 

Promislite kako se podaci, aplikacije i usluge premještaju kroz hibridno okruženje u oblaku.  Uz IBM POWER9 ™ Power Systems, možete dinamički izračunati i skalirati memoriju na zahtjev te izgraditi oblak dizajniran za podatkovno najintezivnija radna opterećenja.

Ugrađena “end-to-end” sigurnost

 

 

IBM Power Systems IBM Power Systems imaju ugrađenu sigurnost na svim slojevima: procesoru, sustavu, firmware-u, OS-u i hipervizoru. Uz ubrzanu ugrađenu enkripciju, vaši su podaci zaštićeni kako pri radu tako pri mirovanju.  PowerVM® je jedini hipervizor među glavnim konkurentima bez prijavljenih ranjivosti.

Pristupačna skalabilnost performansi

 

Znate li da procesor IBM POWER9 pokreće najbrža superračunala na svijetu? To je isti procesor koji je spreman ubrzati i vaše poslovanje.  Bez obzira migrirate li sa starije generacije Power poslužitelja ili x86,  ostvarit ćete značajni rast računalne izvedbe.

Dokazana pouzdanost

 

 

 

Današnje okruženje, uvijek “on-line”, iziskuje poslužitelje koji su otporni te koji podržavaju kritična radna okruženja i neprekidno djelovanje. IBM poslužitelji rangirani su kao najpouzdaniji desetu godinu za redom (1) i vodeći su u industriji u klasi “enterprise” poslužitelja (1) s maksimalnim vremenom neprekidnog rada od 99,9996% (2,1 minuta / server / godišnje neplaniranog  prekida rada) na bilo kojoj “non – mainframe” Linux platformi.

IBM Power System E950

Iskoristite napredne „enterprise“ performanse, ekstremnu agilnost i vodeću pouzdanost u kompaktnom „4-socket“ poslužitelju. Power E950 je idealna platforma za rastuća srednja poduzeća i kao odjelni poslužitelj ili podatkovni centar za velike tvrtke.

IBM Power System E980

Pretvorite svoju IT infrastrukturu u lokalni oblak za AX, IBM i Linux radna opterećenja te ih proširite brzim pristupom računskim uslugama u IBM Cloud-u.

 

Saznajte više o novim značajkama, prednostima i vrijednosti poslužitelja E950 i E980 i zašto ima smisla migrirati sa starih Power poslužitelja na ova nova rješenja temeljena na POWER9 procesoru.

 

 

Otkrijte prednosti poslužitelja POWER9 u webinaru na zahtjev.

Istražite IBM Power Scale-out poslužitelje

Power Systems Scale-out poslužitelji su pristupačni, jednostavni za razvoj, energetski učinkoviti, poslužitelji za aplikacije, konsolidaciju ili samostalni poslužitelji za Linux, UNIX i IBM radna opterećenja. Ovi se Power Systems poslužitelji  lako  proširuju i integriraju u strategiju vašeg oblaka i AI, a istovremeno pružaju performanse i RAS potrebne za vaše kritične radne zadatke. Ovi  poslužitelji nude bolju cloud ekonomiju i sigurnost tvrtkama kojima treba manja ili scale out mogućnosti razvoja za podatkovno orjentirane aplikacije.

IBM Power Systems S914

Siguran, pouzdan, “entry level” 1-socket 4u poslužitelj s podrškom za Cloud, namjenjen za kritične radne zadaće.

IBM Power System S922

Siguran, 2-socket 2U “scale-out” i  “hi-density”poslužitelj za kritične radne zadaće.

IBM Power System S924

Pouzdani 2-socket 4U poslužitelj s podrškom za Cloud,  dzajniran za rukovanje kritičnim radnim zadaćama koja zahtijevaju velike količine podataka.  Omogućuje sigurnost, pouzdanost i performanse u Cloud-u.

Istražite IBM Power Scale-out SAP HANA

Ukoliko je vaša tvrtka uslijed digitalne transformacije, treba vam platforma koja će vam osigurati uvid u poslovanje u stvarnom vremenu te koja omogućuje brzu i efikasnu implementaciju SAP HANA-e. Uz najjasniji put implementacije, platforma IBM Power Systems osigurava sve potrebne performanse i fleksibilnost uz nizak rizik migracije.

IBM Power System H922

poslužitelji, optimizirani za „scale out“ radna opterećenja i okruženja u oblaku.

IBM Power System H924

Omogućuje poboljšanje performansi prebacivanjem opterećenja paralelnih operacija na GPU ubrzivače.

Imate pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.