IBM Power Systems enterprise poslužitelji

Ubrzajte hardver poslovnog poslužitelja pomoću infrastrukture budućnosti.

Preuzmite IDC studiju i saznajte kako.

Smanjite troškove i poboljšajte svoj novčani tok

Vaš prioritet je naš prioritet, posebno u ovim izazovnim vremenima. IBM Power Systems pomaže vam da održite konkurentsku prednost i brzo se prilagodite promjenjivom tehnološkom okruženju.

IT zasnovan na potrošnji  prednjači jer:

 

  • Uravnotežuje fleksibilnost cloud infrastrukture s potrebnom kontrolom, sigurnošću i pouzdanošću
  • Plaća IT resurse i kapacitet na zahtjev, smanjujući unaprijed CapEx i druge troškove
  • Omogućuje brzo širenje infrastrukture kako bi se zadovoljile potrebe novih projekata i radnih opterećenja

IBM Power Systems Enterprise poslužitelji – vrhunska sigurnost i pouzdanost

Transformirajte svoj način poslovanja s poslužiteljima koji su sigurni, pouzdani i pristupačni. IBM Enterprise poslužitelji vam pomažu da nadogradite i pojednostavite vaš sustav.

IBM Power System E950

Iskoristite napredne „enterprise“ performanse, ekstremnu agilnost i vodeću pouzdanost u kompaktnom „4-socket“ poslužitelju. Power E950 je idealna platforma za rastuća srednja poduzeća i kao odjelni poslužitelj ili podatkovni centar za velike tvrtke.

IBM Power System E980

Pretvorite svoju IT infrastrukturu u lokalni oblak za AX, IBM i Linux radna opterećenja te ih proširite brzim pristupom računskim uslugama u IBM Cloud-u.

 

Pojednostavljeni “multicloud”

Promislite kako se podaci, aplikacije i usluge premještaju kroz hibridno okruženje u oblaku.  Uz IBM POWER9 ™ Power Systems, možete dinamički izračunati i skalirati memoriju na zahtjev te izgraditi oblak dizajniran za podatkovno najintezivnija radna opterećenja.

Pristupačna skalabilnost performansi

Znate li da procesor IBM POWER9 pokreće najbrža superračunala na svijetu? To je isti procesor koji je spreman ubrzati i vaše poslovanje.  Bez obzira migrirate li sa starije generacije Power poslužitelja ili x86,  ostvarit ćete značajni rast računalne izvedbe.

Dokazana pouzdanost

Današnje okruženje, uvijek “on-line”, iziskuje poslužitelje koji su otporni te koji podržavaju kritična radna okruženja i neprekidno djelovanje. IBM poslužitelji rangirani su kao najpouzdaniji desetu godinu za redom (1) i vodeći su u industriji u klasi “enterprise” poslužitelja (1) s maksimalnim vremenom neprekidnog rada od 99,9996% (2,1 minuta / server / godišnje neplaniranog  prekida rada) na bilo kojoj “non – mainframe” Linux platformi.

Ugrađena “end-to-end” sigurnost

IBM Power Systems IBM Power Systems imaju ugrađenu sigurnost na svim slojevima: procesoru, sustavu, firmware-u, OS-u i hipervizoru. Uz ubrzanu ugrađenu enkripciju, vaši su podaci zaštićeni kako pri radu tako pri mirovanju.  PowerVM® je jedini hipervizor među glavnim konkurentima bez prijavljenih ranjivosti.

Razmišljate o kupovini?

 

 

Razgovarajte sa stručnjakom o mogućnostima vašeg poslužitelja.

 

Nazovite nas za ponudu. Naši stručnjaci će vas rado savjetovati.

Budućnost vašeg poslovanja može započeti već danas

Ovi alati i reference za nadogradnju mogu vam potkrijepiti odluku o nadogradnji na POWER9 infrastrukturu u oblaku.

Iz koje je ere vaša infrastruktura?

Provjerite relativne performanse vaše trenutne tehnologije u usporedbi s onim što pruža POWER9.  Preuzmite infografiku.

 

Odlučite se za pametnu platformu

 

Istražite ostala IBM Power Systems rješenja

Za postizanje uvida i donošenje boljih odluka, tvrtke se oslanjaju na sigurne, fleksibilne i otvorene platforme IBM Power Systems rješenja. Izgrađen s prvim procesorom dizajniranim za velika poslovna opterećenja, dizajn Power Systems rješenja objedinjuje računalnu snagu, memorijsku propusnost i I/O na načine koji su jednostavniji za korištenje i upravljanje, visoko elastični, dostupni i sigurni.
IBM Power Systems, izgrađen na otvorenoj platformi za inovacije i organizacije svih veličina, pruža rješenja za transformaciju velikih količina podataka i analitike, clouda i mobilnog u konkurentnu prednost – na način koji prije nije bio moguć.

Spreman za oblak

Power Systems™ se jednostavno integrira u privatnu ili hibridnu strategiju vaše tvrtke čime omogućuje fleksibilne modele potrošnje.

Putovanje u hibridni multicolud


Naučite kako jednostavno integrirati IBM Power Systems u hibridnu strategiju multicloud svoje organizacije.

Započnite svoje putovanje, preuzmite stručnu studiju:

ZAPOČNITE SVOJE PUTOVANJE, PREUZMITE BROŠURU.

Journey to hibrid multicloud

 

9 godina za redom IBM Power je Broj 1. po pouzdanosti prema ITIC

Na prvom mjestu u svakoj većoj kategoriji pouzdanosti po ITIC *, IBM Power Systems pouzdana infrastruktura 24/7.

Pouzdanost je ključna za izbjegavanje efekta domino podataka

Podatkovni centri poduzeća rastu, a doprinosi tom rastu uključuju napredak u tehnologiji, kao što su IoT, rubni uređaji, hibridni oblak i umjetna inteligencija.

Ako je vaš poslužitelj nepouzdan i nedostupan, možete se otvoriti sigurnosnim ranjivima – što sve može dovesti do propasti vašeg podatkovnog centra i, na kraju, gubitka poslovnog prihoda.

PREUZMITE ITC  IZVJEŠĆE

ITIC 2020Global Server Hardware, Server OS Reliability Report

Ispunite današnje sigurnosne izazove

Idealan način planiranja kibernetičke zaštite je onaj koji istodobno kombinira pomno planiranje i temeljitu procjenu sigurnosnih rizika u svim područjima poslovanja.  Rješenje IBM Power Systems™ i procesor POWER9 nude sveobuhvatan, višeslojni pristup strategiji kibernetičke zaštite – na takav način da vaša organizacija ne mora brinuti o sigurnosti niti o tome je li sve usklađeno s propisima.

Otkrijte zašto je najvažnije da svaki sloj informatičkog hardvera i softvera vaše tvrtke ostane siguran – od početka do kraja.

 VIŠESLOJNI PRISTUP INFORMACIJSKOJ SIGUNOSTI

Preuzmite brošuru i saznajte više.

Istražite IBM Power Scale-out poslužitelje

Power Systems Scale-out poslužitelji su pristupačni, jednostavni za razvoj, energetski učinkoviti, poslužitelji za aplikacije, konsolidaciju ili samostalni poslužitelji za Linux, UNIX i IBM radna opterećenja. Ovi se Power Systems poslužitelji  lako  proširuju i integriraju u strategiju vašeg oblaka i AI, a istovremeno pružaju performanse i RAS potrebne za vaše kritične radne zadatke. Ovi  poslužitelji nude bolju cloud ekonomiju i sigurnost tvrtkama kojima treba manja ili scale out mogućnosti razvoja za podatkovno orjentirane aplikacije.

IBM Power Systems S914

Siguran, pouzdan, “entry level” 1-socket 4u poslužitelj s podrškom za Cloud, namjenjen za kritične radne zadaće.

IBM Power System S922

Siguran, 2-socket 2U “scale-out” i  “hi-density”poslužitelj za kritične radne zadaće.

IBM Power System S924

Pouzdani 2-socket 4U poslužitelj s podrškom za Cloud,  dzajniran za rukovanje kritičnim radnim zadaćama koja zahtijevaju velike količine podataka.  Omogućuje sigurnost, pouzdanost i performanse u Cloud-u.

S&T posjeduje najvišu razinu partnerstva:
IBM Platinum Business Partner

Zajednički cilj, osigurati korisnicima najbolje u klasi!

 

Partnerstvo IBM-a i S&T-ja ima vrlo čvrste korijene, a bazirane na bliskoj suradnji i zajedničkom djelovanju preko petnaest godina. Zajednički cilj S&T-ja i IBM-a je osigurati korisnicima najbolje u klasi čime će ispuniti njihove potrebe i pružiti im potrebnu podršku u obavljanju njihovog poslovanja.
S&T Hrvatska je jedan od najvećih IBM partnera u Hrvatskoj s velikim brojem realiziranih kompleksnih projekata kojima dokazuje svoju stručnost i opravdava povjerenje. Platinum status je najviša razina partnerstva te jamči korisnicima najveću razinu usluge i stručnosti pri implementaciji IBM rješenja.
Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, kompetencijama, poznavanju tržišta i industrije, S&T je u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi savjetovanje, integraciju, implementaciju i podršku vrhunskih inovativnih rješenja razvijenih na IBM sustavima koja korisniku jamče maksimalnu funkcionalnost i brz povrat investicija.

Imate pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.